Csabai karajos hidegtál

Csabai karajos hidegtál

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 adag majonézes saláta
  • 1 szál csabai csípős kolbász
  • 1 kg karaj csont nélkül
  • grill fűszerkeverék
  • kígyó uborka
  • lollo saláta
  • paradicsom
  • póréhagyma
  • lilahagyma
  • étolaj

Elkészítés:

Lehártyázom a karajt, megfűszerezem, majd egy vékony késsel hosszában felszúrom, és megtöltöm kolbásszal.

Beteszem a tepsibe, aláöntök kis vizet és olajat. Fóliázom, majd nagyjából ötven percig sütöm, majd fólia nélkül is visszateszem nagyjából húsz percre, míg szép színe lesz. Utána hagyom hűlni.

A húst vékony szeletekre vágom, majd egy tálcára dombot formázok a salátából, amelyre ráhalmozom sorban félig egymásra a hússzeleteket.

Ízlés szerint lehet tálalni zöldségdíszítéssel.

Hasonló receptek