Boros ragu szarvasból

Boros ragu szarvasból

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 szál répa
  • 1 hagyma
  • szegfűszeg
  • 1 kg szarvaslapocka
  • 10 dkg húsos szalonna
  • bors
  • borókabogyó
  • 2-3 cm rozmaringág
  • 25 dkg csiperke
  • 1-2 szál kakukkfű
  • 4-5 db zsályalevél
  • 1 dl vörösbor
  • 1 db hegyes csípős paprika

Elkészítés:

Elkészítés:

Olvasszuk ki a kockázott szalonnát! Pirítsuk le a kockára vágott hússal együtt! Adjuk hozzá a vékonyra szelt hagymát! Pirítsuk rövid ideig! Szórjuk bele a fűszereket!

Pároljuk kis víz és bor segítségével alacsony hőfokon 2 órát! Pótoljuk az elfőtt folyadékot!

Adjuk hozzá a párolás befejezése előtt 10 perccel a gombát és a felkarikázott paprikát!

Neked ajánljuk