Baconos süllő

Baconos süllő

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • borsikafű
  • olaj
  • bacon
  • fokhagyma
  • 1,5 kg süllő
  • durvára darált színes bors
  • kakukkfű

Elkészítés:

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a süllőt! Vágjuk le a fejét és a farkát!

Keverjük el a fűszereket olajban! Vágjuk fel a fokhagymát! Irdaljuk be a halakat, majd sózzuk be!

Kenjük meg belülről a halat a fűszeres olajjal, a bevágásokba pedig rakjunk szalonnacsíkokat és hagymaszeleteket!

Tegyük a húst szalonnával bélelt tepsibe! Tömjük ki a belső üreget alufólia gombóccal! Fedjük le alufóliával az ételt! Süssük meg fél óra alatt 180 fokra előmelegített sütőben! Szedjük le a fóliát, és pirítsuk meg 10 perc alatt!

Sült krumplival az igazi.

Neked ajánljuk