Zsiványbuksza burgonya krokettel

Zsiványbuksza burgonya krokettel

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • kb. 80 dkg pulyka medálion
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 20 dkg sonka
  • 30 dkg sajt
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg bacon szalonna
  • 20 dkg liszt
  • 6 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • só és ételízesítő ízlés szerint
  • olaj

Elkészítés:

A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket. elkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát.

Minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét, és ezután bepanírozzuk és olajban kisütjük.

Burgonyakrokettel és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom, különleges íze van.

Neked ajánljuk