Zsiványbuksza burgonya krokettel

Elkészítési idő
75 perc alatt elkészülő ételek
Elkészítés nehézsége
Egyszerű ételek
Árkategória
Közepesen költséges ételek
Hozzávalók:
- kb. 80 dkg pulyka medálion
- 1 kis fej vöröshagyma
- 20 dkg sonka
- 30 dkg sajt
- 10 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg bacon szalonna
- 20 dkg liszt
- 6 tojás
- 20 dkg zsemlemorzsa
- só és ételízesítő ízlés szerint
- olaj
Elkészítés:
A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket. elkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát.
Minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét, és ezután bepanírozzuk és olajban kisütjük.
Burgonyakrokettel és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom, különleges íze van.
Hasonló receptek
-
Mentás zöldborsókrémleves túrógombóccal
-
Bodzás muffin vaníliás vajkrémmel
-
Mustáros csirkefalatok zöldborsóval
-
Epres-rebarbarás ecklerfánk
-
Sajtos borsógombóc
-
Banános-mascarponés szelet
-
Spenótos omlett kecsekesajttal
-
Epres-tejfölös alagút
-
Egyszerű epres pite
-
Sajtbundában sült pulykamell krumplisalátával