Zsályás nudli

Zsályás nudli
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 20 dkg lilahagyma csíkra vágva
  • kb. 1 evőkanál friss zsályalevél csíkokra vágva
  • kb. 1 kg kész nudli
  • frissen őrölt bors
  • kb. 20 dkg ementáli sajt reszelve
  • néhány zsályalevél
  • olívaolaj
  • 20 dkg lilahagyma csíkra vágva
  • 1 evőkanál friss zsályalevél csíkokra vágva
  • 1 kg kész nudli
  • frissen őrölt bors
  • 20 dkg ementáli sajt reszelve
  • néhány zsályalevél
  • olívaolaj

Elkészítés:

Serpenyőben az olívaolajon üvegesre pároljuk a lilahagymát, hozzáadjuk a zsálya csíkokat is. Összedinszteljük, majd kiszedjük, félrerakjuk.

A maradék olajon átforrósítjuk a kész nudlikat, hozzákeverjük a zsályás hagymát, sózzuk, borsozzuk és egy sütőtálba rakjuk. Ementáli sajttal meghintjük és rátesszük az egész zsályaleveleket. 240 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Greinerné Kuruczlaki Katalin küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti