Zöldséges szarvacska

Zöldséges szarvacska
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 10 dkg bacon
  • 2-3 marék bébispenót
  • 1 natúr vagy zöldfűszeres tömlős sajt
  • 1-1,5 dl főzőtejszín
  • 2 evőkanál olaj
  • bors
  • 25 dkg szarvacska tészta
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 10 dkg bacon
  • 2-3 marék bébispenót
  • 1 natúr vagy zöldfűszeres tömlős sajt
  • 1-1,5 dl főzőtejszín
  • 2 evőkanál olaj
  • bors

Elkészítés:

Sós vízben megfőzzük a tésztát. A gombát megpucoljuk és feldaraboljuk, a spenótot felcsíkozzuk. Közben 1 kanál olajban megpirítjuk a felszeletelt bacont, valamint 1 kanál olajban a gombát, amelyhez a vége felé hozzáadjuk a spenótot és megfonnyasszuk.

Sózzuk, borsozzuk. Ha mindkettő elkészült, összeöntjük a két serpenyő tartalmát, hozzáadjuk a krémsajtot és a tejszínt. Pár percig összeforraljuk, ha szükséges, adunk hozzá a tészta főzővizéből.

Ha kész, összeforgatjuk a kifőtt tésztával és ízlés szerint reszelt sajttal és zöld fűszerrel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Hajnalka Sánta-Fehér küldte be. Köszönjük!