Elkészítés:
A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, és a gombát megsütjük rajta.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ízlés szerint megsózzuk és olajjal kikent tepsibe fektetjük, összezúzott fokhagymával ízesítjük.
A tejföl felével megkenjük a húst. A megtisztított, felkarikázott burgonyát a húsra tesszük, rátesszük a gombát, megkenjük a maradék tejföllel és elosztjuk rajta a felszeletelt paradicsomot. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, a tömlős sajtot halmokba tesszük rá.
Alufóliával letakarva 190 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még kb. 20 percig.
Megjegyzés:
A receptet Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!
Kategóriák
szárnyasétel
,
házias
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
gombás