Zöldséges-sajtos aprópecsenye

Zöldséges-sajtos aprópecsenye
Elkészítési idő
5,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 40 dkg sertéslapocka
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 5 dkg gomba
  • 4 dkg zöldborsó
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 szem paradicsom
  • 4 dkg vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • reszelt sajt
  • olaj
  • petrezselyem
  • bors
  • 40 dkg sertéslapocka
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 5 dkg gomba
  • 4 dkg zöldborsó
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 szem paradicsom
  • 4 dkg vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • sajt
  • olaj
  • petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

Kevéske olajon lesütöm a kockázott szalonnát, majd rajta dinsztelem az aprított hagymát.

Mehet bele 20 percre pirulni a csíkozott hús.

Utána hozzáadom a kockázott paprikát, paradicsomot, borsót, aprított fokhagymát.

Ízesítem sóval, borssal, vágott petrezselyemmel, és puhára főzöm az egészet.

Átrakom jénaiba, tetejére sajtot reszelek, végül sütőben rápirítom.