Zöldséges halnyárs

Zöldséges halnyárs

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 50 dkg tengeri hal
  • 8 vékony szelet füstölt sonka
  • 1 db piros paprika
  • 1 db zöld paprika
  • 12 fej gomba
  • citromfű
  • olívaolaj

Elkészítés:

A felkockázott halaka finomra vágott citromfűben hempergetem.

Nyársa tűzök egy darab halat, egy csík szlonnát, egy szelet gombát és egy kocka paprikát, majd újból kezdem, hogy megteljen a nyárs.

Olajban átforgatom őket és grillen kisütöm.

Lehet hozzá mártást készíteni, hogy 2 dl tejfölbe 2 gerezd fokhagymát török és kis olajat és csipet sót adok hozzá.

Neked ajánljuk