Hozzávalók:
  • 1 ek. olaj
  • 5 dkg hagyma
  • fűszerpaprika
  • 20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg fehérrrépa
  • 10 dkg zöldborsó
  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg karfiol
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. liszt
  • 1 ek. petrezselyem
  • 1 ek. olaj
  • 5 dkg hagyma
  • fűszerpaprika
  • 20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg fehérrrépa
  • 10 dkg zöldborsó
  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg karfiol
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. liszt
  • 1 ek. petrezselyem

Zöldséges csirkeraguleves

Elkészítési idő
3,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A felforrósított olajon az apróra vágott hagymát üvegesre pároltam, hozzáadtam ízlés szerint egy pici fűszerpaprikát, majd a karfiol kivételével a zöldségeket és a kockára vágott csirkemellfilét.

Átpirítottam, vigyázva, hogy a paprika ne égjen meg, és felengedtem vízzel. Amikor zöldségek már félig megfőttek, hozzáadtam a rózsáira szedett karfiolt is.

Végül a tejföllel elkevert liszttel behabartam, és petrezselyemmel megszórva tálaltam.