Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, falatnyi kockára vágjuk. A hagymát, a répát megpucoljuk, felaprítjuk, a brokkolit kisebb rózsákra szedjük.
Lábasban felhevítjük az olajat, rádobjuk a hagymát, kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkét, minden oldalát megsütjük. Felöntjük a húslevessel, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kurkumával, beletesszük a répát, és 15 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a brokkolit, és további 10 percig főzzük.
A főzés végén beleöntjük a levesbe a kókusztejet, és már tovább nem forraljuk, nehogy az becsomósodjon. A lime levével meglocsoljuk. A korianderzöldet leöblítjük, felaprítjuk, tálaláskor a levesre szórjuk. (Ha nem szeretjük a koriandert, cseréljük le petrezselyemre.)
Megjegyzés:
Fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
szárnyasétel
,
egzotikus
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
45 perc
,
leves