Zöldséges csirkecombfilé római tálban

Zöldséges csirkecombfilé római tálban
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 70 dkg csirkecomb filé
  • 1 db cukkini
  • 1 nagy hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 nagy paprika
  • 2 nagy db burgonya
  • 1 doboz egész gomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • fűszerkeverék
  • zöldségzöld
  • 70 dkg csirkecomb filé
  • 1 db cukkini
  • 1 nagy hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 1 nagy paprika
  • 2 nagy db burgonya
  • 1 doboz egész gomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • fűszerkeverék
  • zöldségzöld

Elkészítés:

A húst és a zöldségeket is apró kockára vágjuk, (ha van rá lehetőség a húst előző nap beszórjuk a fűszerkeverékkel, kicsi olajjal és egy nap hűtőben pácoljuk, ha nincs, ez sem baj).

A római tálat fél órára vízbe áztatjuk, az aljára kevés olajat öntünk, beletesszük a zöldségekkel és fűszerekkel összeforgatott húst. Aláöntünk egy fél pohár vizet, majd 150 fokon kb. 1 órát sütjük, majd levesszük a római tál tetejét és kicsit pirosra sütjük az egészet.
Savanyúsággal kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti