Zöldséges csirkecombfilé

Zöldséges csirkecombfilé
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 80 dkg csirkecomb filé
  • 1 fej lila hagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 1szál póréhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 kávékanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 kávéskanál só
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 tasak előfőzött rizs
  • 80 dkg csirkecomb filé
  • 1 fej lila hagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 kávékanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 kávéskanál
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 tasak előfőzött rizs

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a csirkecombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A csíkokra vágott csirkecombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel. Ráöntjük az olíva olajat, átforgatjuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára.

A csirkecombot serpenyőben vagy wokban nagy lángon átpirítjuk, majd kiszedjük és félretesszük.

A serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket is.

Egy csomag tasakos rizs megfőzünk, összekeverünk 1 evőkanál olajjal, petrezselyemzölddel és tányéron elrendezzük az egészet.

Savanyúságot kínálunk hozzá.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!