Zöldségek gombás túróval

Zöldségek gombás túróval
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 zellerszár
  • 2 db cukkini
  • 1 darab kaliforniai paprika
  • 8-10 koktélparadicsom
  • 1 uborka
  • A töltelékhez:
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál mascarpone
  • 3 fej csiperke
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem
  • 25 dkg túró
  • 1 evőkanál vágott snidling
  • 3-4 levél bazsalikom
  • bors
  • 2 db zellerszár
  • 2 db cukkini
  • 1 darab kaliforniai paprika
  • 10 db koktélparadicsom
  • 1 db uborka
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál mascarpone
  • 3 fej csiperke
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem
  • 25 dkg túró
  • 1 evőkanál vágott snidling
  • 4 levél bazsalikom
  • bors

Elkészítés:


Kockázzuk fel a gombát! Locsoljunk rá pár csepp citromot, hogy ne barnuljon meg!
Vágjuk finomra a zöldfűszereket! Keverjük el a mascarponét a túróval, adjuk hozzá a gombát, a fűszereket, az olajat, a borsot és a sót!

Cikkezzük fel a paprikákat, az uborkát és a cukkinit karikázzuk fel!
A paradicsomokat vágjuk félbe, a zellerszálat pedig 6 centis darabokra!

Habzsákba töltjük a fűszeres túrókrémet, és a zöldségfalatokra túrót nyomunk.