Elkészítés:
A tésztát készre főzzük.
Amíg a tészta fő, elkészítjük a sajtszószt is. A sajtot kockákra vágjuk, egy edénybe tesszük és megszórjuk keményítővel, ráöntjük a tejszínt, a tejet és a fűszereket, majd addig főzzük, amíg szép homogén állagú mártást nem kapunk.
A szalámit csíkokra vágjuk és olajon enyhén ropogósra pirítjuk. Amikor mindennel kész vagyunk, jöhet a tálalás: a tésztát kiszedjük egy tányérba, meglocsoljuk szósszal és megszórjuk ropogóssal.
Díszítésként friss, édes koktélparadicsommal dobhatjuk fel a látványt.
Megjegyzés:
A receptet Botos Anna küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Főételek
,
Tésztaételek