Zöldborsós pecsenye

Zöldborsós pecsenye
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 80 dkg csirkemell
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 60-70 dkg zsenge zöldborsó
  • 1 kg újkrumpli
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
  • étolaj
  • 80 dkg csirkemell
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 60-70 dkg zsenge zöldborsó
  • 1 kg újkrumpli
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
  • étolaj

Elkészítés:

Egy serpenyőben az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát, megsózzuk és megborsozzuk. Beletesszük a borsót és összepároljuk a ragut.

Az újkrumplinak lekaparjuk a héját, feldaraboljuk, és kevés olajon ropogósra sütjük. Összekeverjük a csirkeraguval, hozzáadjuk a maradék 2 gerezd összezúzott fokhagymát és az aprított petrezselymet. Ha szükséges utána sózzuk, borsozzuk.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!