Zabpelyhes túrókrémes kosárka

Zabpelyhes túrókrémes kosárka
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 6 darabhoz:
  • 100 g zabpehely
  • 50 g kókuszreszelék
  • ½
  • teáskanál sütőpor
  • ½
  • teáskanál szódabikarbona
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál xilit
  • 1 reszelt alma
  • 1 kávéskanál vanília aroma
  • 0,5 dl tej
  • 1 tojás
  • 1 kávéskanál fahéj
  • a krémhez:
  • 200 g túró
  • 100 g krémsajt
  • 1 kávéskanál vanília aroma
  • 1 kávéskanál konjac liszt
  • 100 g zabpehely
  • 50 g kókuszreszelék
  • ½ teáskanál sütőpor
  • ½ teáskanál szódabikarbona
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál xilit
  • 1 reszelt alma
  • 1 kávéskanál vanília aroma
  • 0,5 dl tej
  • 1 tojás
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 200 g túró
  • 100 g krémsajt
  • 1 kávéskanál vanília aroma
  • 1 kávéskanál konjac liszt

Elkészítés:

A kosárkákhoz valókat összekeverjük.

6 db muffinformát papírkapszlival kibélelünk, beletöltjük a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, majd hagyjuk, hogy kihűljön.

A krém összetevőit elkeverjük, beletöltjük a kosarakba és gyümölccsel díszítjük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti