Wokban párolt zöldségek sült csirkecombokkal

Wokban párolt zöldségek sült csirkecombokkal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 szál zöldség
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 kisebb zsenge cukkini
  • 1/2 póréhagyma
  • 1 csokor finomra vágott petrezselyem
  • 1 csipet szárított kakukkfű
  • 2 dl olívaolaj
  • 4 db alsó csirkecomb
  • bors
  • 2 szál zöldség
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 kisebb zsenge cukkini
  • 1/2 db póréhagyma
  • 1 csokor finomra vágott petrezselyem
  • 1 csipet szárított kakukkfű
  • 2 dl olívaolaj
  • 4 db alsó csirkecomb
  • bors

Elkészítés:

A combokat sózzuk, majd forróolajban fedő alatt megpároljuk és zsírjára sütjük (szép piros ropogósra).

Amíg sül a csirkecomb, addig megtisztítjuk a zöldségeket és karikára vágjuk.

A wokkot kevés olajjal felforrósítjuk, beleöntjük a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, petrezselyem zölddel ízesítjük. 2-3 percig magas lángon állandó kevergetés mellett intenzíven pároljuk-pirítjuk. Ha elkészültünk együtt tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti