Vörösboros pulykanyak-pörkölt fusillival

Vörösboros pulykanyak-pörkölt fusillival

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 2 személynek:

  • 4 db pulykanyak
  • libazsír
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • chilipaprika
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • vörösbor
  • 25 dkg fusilli tészta

Elkészítés:

A pulykanyakakat fűszerezem, egy serpenyőben libazsírban elősütöm, félreteszem. A zsírba beleteszem az aprított hagymákat, megdinsztelem. Hozzáadom a kockára vágott paprikát és paradicsomot, a chilipaprikát, fűszerezem. Visszateszem a pulykanyakakat, feleresztem vízzel, főzöm. Amikor már majdnem puha, öntök hozzá vörösbort.

Közben kifőzöm a tésztát.

Neked ajánljuk