Vörösboros málnakrémleves

Vörösboros málnakrémleves

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 dl víz
  • 1 dl vörösbor
  • 1 kk. őrölt fahéj
  • 1 kk. őrölt szegfűszeg
  • 1 cs. vaníliás pudingpor
  • 30 dkg málna
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • 1 ek. méz
  • 1 dl tejszín

Elkészítés:

A vizet, a vörösbort, az őrölt fahéjat és szegfűszeget együtt felére beforralom, és félreteszem hűlni.

1 csomag hidegen készíthető vaníliás pudingot az előírtak szerint elkészítek. A málnát szitán áttöröm. Állandó keverés mellett hozzáadom a pudinghoz a málnavelőt és a kihűlt vörösboros főzetet, ízesítem pici sóval, vaníliás cukorral, mézzel, végül a tejszínt is beledolgozom.

Tálalásig hűtőbe teszem. Széles szájú csészében tálalom, tetejére málnaszemeket rakok.

Neked ajánljuk