Vörösboros lecsó

Vörösboros lecsó

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 db hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt csípős pirospaprika
  • vörösbor
  • tejföl
  • 35 dkg paradicsom
  • 2 szelet császárszalonna
  • 1 szál csípős füstölt kolbász
  • olaj
  • őrölt feketebors
  • 75 dkg bogyiszlói paprika
  • 2 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 4 db chilipaprika

Elkészítés:

Elkészítés:

Aprítsuk fel a hagymákat! Karikázzuk fel a paprikákat! A paradicsomokat nyolcadoljuk el! Szeleteljük fel a szalonnát és a kolbászt!

Pirítsuk meg olajon a szalonnát és a hagymát! Tegyük hozzá a paradicsomot, a paprikát és a fűszereket!

Adjuk hozzá a kolbászt is, ha már majdnem kész!

Öntsük fel borral! Húzzuk félre!

Neked ajánljuk