Vöröborban párolt káposzta

Vöröborban párolt káposzta

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 fej fehér káposzta
  • 1 fej vörös káposzta
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 ek. méz
  • 1 liter vörösbor
  • kömény
  • babérlevél

Elkészítés:

A káposztát vékonyra felcsíkozzuk, sózzuk és kicsit állni hagyjuk.A felaprított hagymát olajon pároljuk, majd mézzel együtt dinszteljük egy kicsit.Miután a káposztát kinyomkodjuk a hagymához adjuk.Alaposan összekeverjük és felöntjük borral, illetve fűszerezzük.Fedő alatt, néha keverve rajta egyet,puhára párolom a káposztát.

Neked ajánljuk