Vitorlás avokádókrém

Vitorlás avokádókrém

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 avokádó
  • 1 tömlős sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pici bazsalikom

a díszítéshez:

  • pici sajt
  • petrezselyemzöld
  • paradicsom
  • lilahagyma

Elkészítés:

Az avokádót félbevágjuk, a magját kivesszük, és a két így kapott üreges részt megnagyobbítjuk, úgy, hogy a héja egyben maradjon.

A kivájt avokádót, a sajtot, a fokhagymát pici bazsalikommal mixerbe tesszük és krémesre keverjük, majd sózzuk, borsozzuk.

A kapott krémet az avokádó héjába kanalazzuk, majd ízlés szerint sajtdarabbal, paradicsommal petrezselyemmel és kevés lilahagymával díszítve kínáljuk.

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk