Vitorlás avokádókrém

Vitorlás avokádókrém
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 avokádó
  • 1 tömlős sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pici bazsalikom
  • a díszítéshez:
  • pici sajt
  • petrezselyemzöld
  • paradicsom
  • lilahagyma
  • 1 db avokádó
  • 1 tömlős sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pici bazsalikom
  • pici sajt
  • petrezselyemzöld
  • paradicsom
  • lilahagyma

Elkészítés:

Az avokádót félbevágjuk, a magját kivesszük, és a két így kapott üreges részt megnagyobbítjuk, úgy, hogy a héja egyben maradjon.

A kivájt avokádót, a sajtot, a fokhagymát pici bazsalikommal mixerbe tesszük és krémesre keverjük, majd sózzuk, borsozzuk.

A kapott krémet az avokádó héjába kanalazzuk, majd ízlés szerint sajtdarabbal, paradicsommal petrezselyemmel és kevés lilahagymával díszítve kínáljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti