Vendégváró ananász

Vendégváró ananász
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 db ananász
  • 2 dl natúr joghurt
  • 30 dkg eper
  • 1 ek. méz
  • fahéj
  • gyömbér
  • 1 db ananász
  • 2 dl natúr joghurt
  • 30 dkg eper
  • 1 ek. méz
  • fahéj
  • gyömbér

Elkészítés:

Az ananászt hosszában elfelezem, majd a közepét kivájom.

Az ananászhús kétharmadát , az eper felét, a joghurtot, mézet, fahéjat, csipet reszelt gyömbért turmixgépbe téve pürésítem.

A megmaradt gyümölcsöket felkockázom és a tálként szolgáló ananászba teszem, a gyümölcskrémmel együtt.

Tetejét mandulával vagy fenyőmaggal lehet megszórni.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti