Hozzávalók:
  • 1 kg vecsési savanyú káposzta
  • 1 kg oldalas
  • bors
  • fokhagyma
  • olaj
  • 1 kg vecsési savanyú káposzta
  • 1 kg oldalas
  • bors
  • fokhagyma
  • olaj

Vecsési káposztás oldalas

Elkészítési idő
4,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó

Elkészítés:

A tepsit kikentem olajjal. Az edénybe terítettem a káposztát. Az oldalast bordánként szétvágtam, és a káposztára terítettem. Kevés vizet öntöttem alá. A fokhagymát rászeleteltem a tetejére. Sóztam, borsoztam.

Alufóliával letakartam, és előmelegített, 200 fokos sütőben megsütöttem. Mikor a hús megpuhult, levettem róla a fóliát, és pirosra sütöttem.