Vasalt csirkecomb

Vasalt csirkecomb

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirke felsőcomb
  • 3 evőkanál szőlőmagolaj
  • Köménymag
  • fokhagyma
  • bors

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk,a fűszerekből pácot készítünk, a húst beleforgatjuk és másnapig hűtőben hadjuk pácolódni. Egy serpenyőben felmelegítjük a szőlőmagolajat (és addig előkészítjük a vizes lábast a vasaláshoz) és amikor már serceg, akkor beleforgatjuk a csirkecombokat. A csirke tetejére helyezzük a vizes lábast, majd időnként forgatjuk, hogy mindkét oldala jól átsüljön. Kb. 1/4 óra elegendő, hogy átsüljön.

Hasonló receptek