Vaníliás krémtúró

Vaníliás krémtúró
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 25 dkg tehéntúró
  • 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
  • 4 dl tej
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • 25 dkg tehéntúró
  • 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
  • 4 dl tej
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál vaníliás cukor

Elkészítés:

A 4 dl tejből sűrű pudingot főzünk (1 decivel elkeverjük a pudingport és a cukrot, a 3 deci tejet felmelegítjük, majd hozzákeverjük a pudingos tejet is, majd 2-3 percig forraljuk).

2-3 perc forralás után levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a villával kicsit szétnyomkodott túrót. Alaposan elkeverjük az egészet, majd krémesre turmixoljuk.

Kóstoljuk meg, hogy elég édes-e nekünk, ha nem, akkor tegyünk még bele cukrot, és turmixoljuk még egy kicsit.

Tálkákba öntjük, hűtőben lehűtjük.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti