Vaníliakrémes muffin cukor nélkül

Vaníliakrémes muffin cukor nélkül
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • a tésztához:
  • 1 pohár kefir (150 grammos)
  • 1,5 pohár graham liszt (kefir pohara)
  • fél pohár kacsazsír (vagy 1 pohár étolaj)
  • 1 pohár eritrit édesítőszer
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 2 db tojás
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • 1 csomag só
  • 1 csomag sütőpor
  • a krémhez:
  • 2 csomag vaníliás puding
  • 4 dl tej
  • 6 evőkanál eritrit
  • 2 csomag nyírfacukor
  • vaníliás cukor
  • 25 dkg mascarpone
  • 1 pohár kefir (150 grammos)
  • 1,5 pohár graham liszt (kefir pohara)
  • fél pohár kacsazsír (vagy 1 pohár étolaj)
  • 1 pohár eritrit édesítőszer
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 2 db tojás
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • 1 csomag
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 csomag vaníliás puding
  • 4 dl tej
  • 6 evőkanál eritrit
  • 2 csomag nyírfacukor
  • vaníliás cukor
  • 25 dkg mascarpone

Elkészítés:

A tésztához a hozzávalókat jól összekeverjük és muffin formába öntjük, amit előzőleg kibélelünk papírkapszlikkal.

A sütőt 165 fokra előmelegítjük, és a muffinokat kb. 25 percig készre sütjük. (sütő függő).

A pudingot az előírás szerint megfőzzük, kihűtjük. A mascarponéhoz hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd robotgép segítségével simára keverjük a kihűlt pudinggal. Végül habzsák segítségével feldíszítjük a muffinokat.

Megjegyzés:

A receptet Mészáros Erika küldte be. Köszönjük!