Vajhal grillezve gazdagon

Vajhal grillezve gazdagon
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • bors
  • 4 fej sonkahagyma
  • 60 dkg vajhal
  • 4 szál rebarbara
  • 40 dkg kacsamáj
  • 1 dl fehérbor
  • pár csepp citromlé
  • fél ág rozmaring
  • pár csepp olaj
  • 10 dkg cukor
  • bors
  • 4 fej sonkahagyma
  • 60 dkg vajhal
  • 4 szál rebarbara
  • 40 dkg kacsamáj
  • 1 dl fehérbor
  • pár csepp citromlé
  • fél ág rozmaring
  • pár csepp olaj
  • 10 dkg cukor

Elkészítés:



Tisztítsuk meg a rebarbarát, és kockázzuk fel!

A cukrot karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a rebarbarát, a rozmaringot, a cikkezett hagymát és a bort!

Pároljuk meg 5 perc alatt!

Sózzuk meg a húsokat, és tegyük olajozott grillrácsra!

Süssük meg pár perc alatt, majd szórjuk meg borssal!