Vajas-fokhagymás csirkecomb

Vajas-fokhagymás csirkecomb
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb egészben
  • 10 dkg vaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • fűszerek (ízlés szerint)
  • 4 db csirkecomb egészben
  • 10 dkg vaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • fűszerek (ízlés szerint)

Elkészítés:

A vajat a fokhagymával és a sóval összekeverjük és a csirkecombok bőre alá töltjük.

A csirkecombokat kicsit befűszerezzük és előmelegített sütőben letakarva 50 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát és további 10 perc alatt ropogósra sütjük.

Nagyon finom ízletes a fokhagymától.
Sült burgonyát és kovászos uborkát kínálunk hozzá.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti