Ünnepi sajtos töltött tojás

Ünnepi sajtos töltött tojás
Elkészítési idő
4,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 6 db főtt tojás
  • 10 dkg krémsajt
  • 1 közepes újhagyma
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 evőkanál tejföl
  • bors ízlés szerint
  • 1 közepes kápia paprika
  • szemesbors
  • pici uborkahéj
  • 6 db főtt tojás
  • 10 dkg krémsajt
  • 1 közepes újhagyma
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 evőkanál tejföl
  • bors
  • 1 közepes kápia paprika
  • pici uborkahéj
  • szemesbors

Elkészítés:

A főtt tojásokat kettévágjuk, a sárgáját kiemeljük.

A sárgáját összekeverjük az apróra vágott hagymával, mustárral, tejföllel, krémsajttal. Ízlés szerint megszórjuk őrölt borssal, alaposan kikeverjük, megtöltjük vele a félbevágott tojásfehérjét és már díszíthetjük is.

Egy-egy feketebors-szem a szemük. Paprikából kivágjuk a sapkájukat, egy-egy pici uborkahéja az orruk.

Megjegyzés:

A receptet Dömőkné salamon Csilla küldte be. Köszönjük!