Hozzávalók:
- bors
- fokhagymakrém
- 2 dl tejföl
- 1/2 kígyóuborka
- 2 dl natúr joghurt
- só
- kapor
-
bors
-
fokhagymakrém
-
2 dl
tejföl
-
1/2 db
kígyóuborka
-
2 dl
natúr joghurt
-
só
-
kapor
Elkészítés:
Reszeljük pépesre az uborkát!
Öntsük össze a tejfölt a joghurttal, majd adjuk hozzá az uborkát!
Adjunk hozzá sót, borsot, kaprot és fokhagymakrémet!
Csepegtessük le citromlével!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Görög receptek
,
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Diétás ételek
,
Házias ételek
,
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Vasárnapi ebédhez ajánljuk
,
Olcsó ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
15 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Köretek
,
Mártások és szószok
,
Saláták
,
Joghurtos ételek