Túrós kevert süti

Túrós kevert süti
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 300 g liszt
  • 4 evőkanál tejföl
  • 110 g olvasztott vaj
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 1 csipet só
  • 270 g túró
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 3 db tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 300 g liszt
  • 4 evőkanál tejföl
  • 110 g olvasztott vaj
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 1 csipet
  • 270 g túró
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 3 db tojás
  • 1 csomag sütőpor

Elkészítés:

A sütőt 180 C fokra előmelegítjük.

A vajat felolvasztjuk. A tojásokat egy tálba tesszük, és elkeverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk a vajat, a tejfölt és a villával áttört túrót is.

A lisztet a sütőporral és a sóval elkeverjük, majd szitálva hozzáadjuk a túrós keverékhez és alaposan összekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és az előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti