Elkészítés:
A túrós töltelék hozzávalóit összekeverjük, kis gombócokat formázunk belőle és betesszük a hűtőbe. A barackot megmossuk, lecsöpögtetjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, tejet, végül a sütőporos liszttel is simára keverjük.
Sütőpapíros vagy enyhén kivajazott tepsibe egyengetjük a masszát, majd a túrógombócokat belepotyogtatjuk a tésztamasszába, ugyanígy a lecsöpögtetett gyümölcsöket is.
170 fokra előmelegített légkeveréses üzemmódban kb. 25-30 percig sütjük.
Kockákra szeletelve tálaljuk. A tetejét porcukorral megszórjuk.
Megjegyzés:
A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti