Túrókrémmel töltött paradicsom

Túrókrémmel töltött paradicsom
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 8 db koktél paradicsom
  • 20 dkg túró
  • 2 evőkanál mascarpone
  • 2 teáskanál tejföl
  • 2 db újhagyma
  • őrölt bors
  • 4 db tojásparadicsom
  • 8 db koktél paradicsom
  • 20 dkg túró
  • 2 evőkanál mascarpone
  • 2 teáskanál tejföl
  • 2 db újhagyma
  • őrölt bors
  • 4 db tojásparadicsom

Elkészítés:

A zöldhagymákat megtisztítjuk. A túrót kikeverjük a sóval, tejföllel, mascarponéval és a borssal.

A paradicsomok tetejét négybe bevágjuk és a belsejét kávéskanállal kiszedjük.

Megtöltjük a paradicsomok belsejét a túró krémmel, és a közepükbe újhagymát nyomunk - ezzel díszítjük.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!