Toros-spagetti

Toros-spagetti
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 2 személynek:
  • 10 dkg disznósajt
  • 10 dkg császárszalonna
  • 10 db tepertő
  • 25 dkg spagetti
  • 10 dkg reszelt parmezán
  • 5 szem koktélparadicsom
  • 2 db tojássárga
  • bors
  • 10 dkg disznósajt
  • 10 dkg császárszalonna
  • 10 db tepertő
  • 25 dkg spagetti
  • 10 dkg reszelt parmezán
  • 5 szem koktélparadicsom
  • 2 db tojás
  • bors

Elkészítés:

Serpenyőben lepirítom a kockázott tepertőt, majd mehet bele a kockázott szalonna is.

Ha zsírjára sültek, akkor a kockázott disznósajtot adom hozzá, kissé sózom, borsozom.

Közben a tésztát kifőzöm sós vízben, utána leszűröm.

A tojássárgát reszelt parmezánnal kikeverem.

A leszűrt tésztát a húsokhoz adom, átforgatom, tűzről leveszem, és a sajtos tojással átforgatom.

Felezett koktélparadicsommal díszítve tálalom.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve benéztem a hűtőbe, s mivel szinte csak olyan dolgok voltak benne, amik egy disznótoros lakomához kiválóak lettek volna, ezért be is csuktam a hűtőt, mivel én tésztát szerettem volna enni. Aztán gondoltam egyet, és kitaláltam ezt az ételt. A végeredmény meglepően ehető lett. :)

Megjegyzés:

A receptet és a fotót Kvirag82 küldte. Köszönjük!