Töltött tojás olívabogyóval

Töltött tojás olívabogyóval

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 16 db olajbogyó
  • 1 evőkanál tejföl
  • 2 dkg margarin
  • 1 teáskanál vöröshagyma
  • 1 púpozott teáskanál majonéz
  • bors
  • néhány salátalevél

Elkészítés:

A tojásokat sós vízben keményre főzöm, meghámozom és hosszában félbevágom.

A tojássárgákat kieszedem, összekeverem a reszelt hagymával, a margarinnal, a majonézzel, a tejföllel, sóval, borssal és az apróra vágott olajbogyó felével.

Ezzel a krémmel a tojásfehérjéket megtöltöm.

Salátával bélelt tálra rakom és a maradék felaprított olajbogyóval diszítem.

Hasonló receptek