Töltött tintahal

Töltött tintahal

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg tintahal
  • kakukkfű
  • 5 dkg kemény sajt
  • 2-3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyemzöld
  • 1 konzerv kagyló
  • 1 db tojás
  • bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

Elkészítés:

Válasszuk le a megtisztított tintahalak fejét!

Mossuk meg a belsejüket!

Vágjuk apróra a csápokat, a kagylót, a petrezselymet és a fokhagymát! Adjuk hozzá a tojást, olajat, morzsát és fűszereket!

Töltsük meg a tintahalakat! Süssük meg őket forró olajon!

Neked ajánljuk