Töltött padlizsán chilis-mézes mázzal

Töltött padlizsán chilis-mézes mázzal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 db padlizsán
  • olaj
  • méz
  • chili
  • a töltéshez:
  • 1 db kisebb cukkíni
  • 1 db vöröshagyma
  • néhány szem gomba
  • 1 db paprika
  • kis aszalt és friss paradicsom
  • kevés camembert sajt
  • 2 db padlizsán
  • olaj
  • méz
  • chili
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 kisebb cukkíni
  • néhány szem gomba
  • 1 db paprika
  • kis aszalt és friss paradicsom
  • kevés camembert sajt

Elkészítés:

A padlizsánt megmossuk, a magházat eltávolítjuk, megsózzuk.

Az olajat a mézzel és a chilivel elkeverjük, majd ezzel a padlizsánt átkenjük. Megtöltjük vöröshagymával, cukkínivel, gombával, paprikával, aszalt paradicsommal, friss paradicsommal, camembert sajttal, bazsalikommal, majd újra lekenjük a mázzal.

Forró sütőbe tesszük, és lefedve kb. 20 percig sütjük, majd ezután 10 percig grillezzük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!