Töltött karaj lecsósan

Töltött karaj lecsósan

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Rafinált ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 5 szelet karaj
  • 25 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 szem paradicsom
  • 4 db fehér paprika
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 db tojás
  • 1/2 pohár tejföl
  • 2 ek. liszt
  • 1 tk. pirospaprika
  • bors
  • kakukkfű
  • olaj

Elkészítés:

A karajszeleteket felszúrom és kiklopfolom, majd sózva, borsozva hűtőbe teszem.

Következő nap olajon dinsztelem a fél hagymát felaprítva, aztán a fokhagymát, felszelt gombát.

Sózom, borsozom, kakukkfűvel hintem és a tojásokat ráütve rántottát csinálok.

Beletöltöm a hússzeletekbe és összetűzöm, majd olajjal kikent tepsibe téve megpirítom mindkét felüket.

A visszamaradt olajon pirítom a maradék felszelt hagymát, paradicsomot, paprikát és pirospaprikával szórom.

Majd a húst ráteszem és fél dl vizet aláöntve párolom fedő alatt, minimum 1 órát.

Ha kész, akkor a levet lisztes tejföllel sűrítem és ezzel tálalom a húst.

Neked ajánljuk