Töltött gombafejek bundában

Töltött gombafejek bundában

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 16 szem gomba
  • 8 dkg darált füstölt hús
  • 3 db csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 3 db zsemle
  • 3 db tojás
  • 4 ek. liszt
  • 1 ek. tejföl
  • zsemlemorzsa
  • 4 dkg vaj
  • olaj
  • petrezselyemzöld
  • bors

Elkészítés:

A gombák szárait kivágom, amit fel is aprítok, akárcsak a hagymát.

Olajon mindkettőt megdinsztelem és összedolgozom a beáztatott, kifacsart zsemlével, darált hússal, pépes májjal, fűszerekkel, kockázott sajttal, tejföllel, 1 tojással, finomra vágott petrezselyemmel.

Beletöltöm a gombafejekbe és kissé megsózom, lisztbe, tojásba, morzsába forgatva panírozom.

Forró, bő olajban kisütöm őket.

Neked ajánljuk