Töltött frittata

Töltött frittata
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége
Árkategória
Hozzávalók:
  • 4 egész tojás
  • 2 dl tej
  • bors
  • oregánó
  • petrezselyemzöld
  • 200 g párolt zöldség
  • 4 evőkanál gluténmentes kenyérliszt
  • valamint:
  • sonka
  • saláta
  • lilahagyma
  • kolbász
  • sajt, stb.
  • 4 egész tojás
  • 2 dl tej
  • bors
  • oregánó
  • petrezselyemzöld
  • 200 g párolt zöldség
  • 4 evőkanál gluténmentes kenyérliszt
  • sonka
  • saláta
  • lilahagyma
  • kolbász
  • sajt

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk, oregánóval, finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük, majd hozzáadjuk a párolt zöldséget, a kenyérlisztet, és jól összekeverjük. Kisebb sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.

Ezután kettévágjuk és ízlés szerint megtöltjük (sonka, saláta, lilahagyma, sajt, kolbász, paradicsom) és tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!