Töltött csirkecomb

Töltött csirkecomb

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb

A töltelékhez:

  • 2 kis konzerv sertésmájkrém
  • 7 szelet száraz kenyér
  • 2 ek. zsemlemorzsa
  • 1 fej vöröshagyma
  • petrezselyemzöld
  • pirospaprika
  • 1 tojás
  • bors

Elkészítés:

Keverjük össze a vízbe áztatott, kifacsart kenyereket az apróra vágott vöröshagymával, az aprított petrezselyemzölddel, a tojással, pirospaprikával, a májkrémmel, a zsemlemorzsával, majd sózzuk és borsozzuk. Ha túlontúl folyékony a massza, akkor tegyünk még bele egy kevés zsemlemorzsát.

Mossuk meg a csirkecombokat, töltsük a bőrük alá a tölteléket.

Rakosgassuk őket egy kiolajozott tepsibe, ha marad a töltelékbők, formázzunk belőle gombócokat, és tegyük őket a combok köré. Öntsünk a combokra még pár csepp olajat, és süssük őket aranybarnára előmelegített sütőben.

Neked ajánljuk