Töltött csirkecomb sajttal és csirkemájjal

Töltött csirkecomb sajttal és csirkemájjal

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 10 db csirke felsőcomb
  • 20 dkg trappista sajt
  • 3 db zsemle
  • 1 db tojás
  • 2 fej hagyma
  • 2 kk. pirospaprika
  • 1 ek. ételízesítő
  • 1/2 kk. bors
  • 1 kk. fokhagymapor
  • olaj

Elkészítés:

Elkészítés: A csirkemájat nagyon apróra vágom, hogy pépes masszát kapjak.

A hagymákat apróra vágom, és kevés olajon megpirítom, majd ráöntöm a májat, és pár percig kevergetjük. A 3 darab zsemlét langyos vízbe áztatom. Amikor kihűlt a töltelék, beleteszem a fűszereket, a tojást és a kifacsart zsemléket, és jól átdolgozom a kezemmel.

A csirkecombokat megmosom, ételízesítővel megszórom. A tölteléket a bőr alá tömöm, és kiolajozott tepsibe teszem.

180 fokon megsütöm, ha már 50 perc után a combok kezdenek megpuhulni, akkor a reszelt sajttal megszórom, és még hagyom pár percig pirulni.

Neked ajánljuk