Töltött batyu

Töltött batyu
Elkészítési idő
3,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 50 dkg leveles tészta
  • 25 dkg feta
  • 5 db tojás
  • 2 csokor petrezselyem
  • oregánó
  • 50 dkg leveles tészta
  • 25 dkg feta
  • 5 db tojás
  • 2 csokor petrezselyem
  • oregánó

Elkészítés:

A töltelékhez a finomra vágott petrezselymet, darabolt fetát és a tojásfehérjét kikverem.

A tésztát kinyújtom és először négyzetekre szelem, majd azokat átlósan megfelezem, hogy háromszögeket kapjak.

Mindegyikre töltelét halmozok, majd batyuvá hajtom őket.

Olajjal kikent, alufóliába borított tepsibe pakolom őket és vastagaon leknem tojássárgával.

220 fokon sütöm 15-20 percet.