Tökkel töltött hústekercs

Tökkel töltött hústekercs

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéslapocka
  • 1 kg spárgatök
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db hegyes zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olaj
  • 0,5 dl sör
  • 1 db húsleveskocka
  • bors

Elkészítés:

A húst vékony szeletekre vágom, bevagdosom a széleit és kissé kiklopfolom. Megsózom és megborsozom.

Levágom a tök héját, kiszedem a magházát, majd ujjnyi vastag hasábokra vágom fel. A hússzeletekre rakom rárakom a tököt, majd felgöngyölöm és hústűvel átszúrom.

Megsütőm forró olajban a hústekercseket. Hozzáadom a többi zöldséget, felöntöm a sörrel, hozzáadom a leveskockát és puhára főzöm.

Miután elkészült, szeletekre vágom a húst.

Neked ajánljuk