Tőkehalmájas saláta

Tőkehalmájas saláta

Elkészítési idő

15 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 doboz tőkehalmáj
  • 1 közepes kígyóuborka
  • 2 db közepes nagyságú paradicsom
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 mokkáskanál őrölt színes bors
  • 2 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint kapor
  • rózsabors

Elkészítés:

Az uborkát, a paradicsomot és a vöröshagymát megtisztítjuk, majd apró kockára vágjuk. A májat kivesszük a konzervből.

Egy kisebb tálban az összes olajat sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a citromlét és az apróra vágott kaprot, jól összekeverjük. A salátaalaphoz adjuk a zöldségféléket, ismét összekeverjük. A májat rátesszük a salátára, majd óvatosan összekeverjük.

Neked ajánljuk