Tojásos-újhagymás puffancs

Tojásos-újhagymás puffancs
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 3 dl joghurt
  • 2 db főtt tojás
  • 2 db tojás
  • 20 dkg finomliszt
  • fél kávéskanál szódabikarbóna
  • 3 közepes db újhagyma
  • só, ízlés szerint
  • bors, ízlés szerint
  • 2 gerezd fokhagyma
  • a sütéshez:
  • 3 dl napraforgó olaj
  • 3 dl joghurt
  • 2 db főtt tojás
  • 2 db tojás
  • 20 dkg finomliszt
  • fél kávéskanál szódabikarbóna
  • 3 db újhagyma
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 dl napraforgó olaj

Elkészítés:

A joghurtba tesszük a szódabikarbónát, 1 percre a mikróba tesszük, majd 5 percet állni hagyjuk.

Egy tálba tesszük a lisztet, az apróra vágott hagymát a zöldjével együtt, a felkockázott főtt tojást, a nyers tojást, az összezúzott fokhagymát, a joghurtot, ízlés szerit sózzuk, borsozzuk és összedolgozzuk a tésztát.

Forró olajba evőkanállal beleszaggatjuk, és készre sütjük.

Megjegyzés:

A receptet Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!