Tojásos uborkatálak sonka falatkákkal

Tojásos uborkatálak sonka falatkákkal
Elkészítési idő
3,0 8 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kígyóuborka
  • 6 főtt tojás
  • 24 szelet füstölt sonka
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • majonéz
  • 1 kígyóuborka
  • 6 tojás
  • 24 szelet füstölt sonka
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • majonéz

Elkészítés:

A megmosott kígyóuborkát csíkhámozóval (vagy éles késsel) kidíszítjük, majd 24 szeletet vágunk belőle.

A megtisztított főtt tojásokat szeletekre vágjuk, majd 1-1 szeletet az uborkákra teszünk.

1-1 kiskanál majonézt kanalazunk rá, majd belefektetjük a félbehajtott és felcsavart füstölt, főtt sonka szeleteket. Mindegyik falat közepébe paprikaháromszögeket teszünk, fogvájóval áttűzzük, és friss petrezselyemmel díszítjük.

Tálaláskor ízlésesen tányérra rendezve kínáljuk.